Recensies

Tineke heeft ons vanaf het tweede jaar na de start van ons restaurant begeleid met coaching gesprekken en het verzorgen van de boekhouding. Elke 3 maanden voeren wij een coaching gesprek over de cijfers, het restaurant en het ondernemerschap. Dit geeft een heel goed inzicht in ons bedrijf. Ook ontvangen wij elke maand een periode-overzicht van de behaalde resultaten. Omdat je deze elke maand ontvangt kun je snel schakelen en weet je altijd hoe je ervoor staat. Tineke denkt met je mee, is kritisch en houd je scherp. Juist hierdoor kun je je als ondernemer verder ontwikkelen. Ons bedrijf bestaat inmiddels 5 jaar en wij maken nog steeds gebruik van de coaching kwaliteiten van Tineke en onze boekhouding wordt naar volle tevredenheid verzorgd.
Tineke Verjans heb ik in 2006 al leren kennen, pas sinds 2012 zijn we zakelijk aan elkaar verbonden. Ze kan mij een spiegel voorhouden, mezelf leren verbeteren en ze heeft me (nog) meer inzicht gegeven in het verdienvermogen van mijn bedrijf. Waar moet ik meer tijd aan besteden en waar moet ik minder tijd aan besteden in de toekomst? De “opdrachten” die ze me meegeeft voor onze volgende afspraak voelen niet als een opdracht. Omdat ik altijd de resultaten zie van onze gesprekken, doe ik deze “opdrachten” vaak direct na ons gesprek i.p.v. vlak voor ons volgende gesprek. Afgelopen jaren heb ik de resultaten zijn groeien, zowel in omzet als in marge,  waar ik Tineke ook mede verantwoordelijk voor houd. De liquiditeit is toegenomen, de omzet is stabiel en groeiende, de kosten overzichtelijk, de vooruitzichten zijn ook goed. Als bedrijf ben je er natuurlijk nooit, maar de inzichten en het support van Tineke voelen voor mij als een steun in de rug.
“Tineke heeft mij enorm goed geholpen door mij te laten zien dat ik ook voor mezelf kan kiezen. Ik ben ontzettend loyaal en ondanks het feit dat het niet lekker liep op het werk wilde ik toch blijven! Door regelmatig met Tineke in gesprek te gaan besefte ik dat ik erg ongelukkig was en dat de situatie niet veranderde.Tineke is een topcoach! Ze is open, luistert goed, geeft steun en advies en ze is ook nog heel erg lief en gezellig! Ik ben Tineke ontzettend dankbaar en raad haar zeker aan! “
Ik heb Tineke zakelijk leren kennen toen ik mijn eigen bedrijf startte. Verjans Ondernemerscoaching helpt ons met de vragen omtrent het ondernemen en de boekhouding. Tineke is hierin toeziend oog en begeleider. Wij zijn erg tevreden over de manier van samenwerken. Ik raad Verjans Ondernemerscoaching aan voor een ieder die meer wil weten over ondernemen en/of een goed kantoor zoekt voor zijn of haar boekhouding.